Tételezzük fel

Tételezzük fel

Tételezzük fel

2022. november 30. - tetelezzukfel

Tételezzük fel, hogy létezik egy Kőkuti Tibor nevű ember, aki magát autószerelőnek adja ki, és így csal ki pénzt (előleget) gyanútlan autósoktól, és a szerelésre elvitt autót sem adja vissza, abból pár alkatrészt elad, (mint például katalizátor) és egy darabig hazugságokkal tartja fenn a látszatot, de aztán kiderül, hogy esze ágában sem volt megjavítani az autót, csak azért vitte el, hogy abból még további haszna legyen.
Ha ezt az embert úgy hívnák, hogy Kőkuti Tibor, akkor az egy érdekes egybeesés lenne. Sajnos nem ismerjük ezt az embert, az egyáltalán nem biztos, hogy ez a neve, lehet, hogy Kovács János. Vannak páran, legalább tízen, akik elhiszik, hogy a Kőkuti Tibor név létezik, mi nem gondoljuk ezt.  Van aki úgy gondolja, hogy 1990-ben született.
Nem tudjuk, mit gondolhat erről a világ? 

A facebookon van Kőkuti Tibor néven fiók, még több is legalább eggyel, mint ahány ilyen személy létezik. De van Lázár Ervin is több. A facebook egy érdekes hely. Sokan keresnek ott információt, de nem mindenki talál. 
Alakulnak a dolgok, létezik már az fb-n K.T. rajongói klubja is.

A bejegyzés trackback címe:

https://tetelezzukfel.blog.hu/api/trackback/id/tr7617990978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása